Selvbetjening

Ny genbrugsplads på Nordre Kobbelvej

Den 1. april kl. 10 åbnede Fredericias spritnye genbrugsplads på Nordre Kobbelvej 9. Det betyder, at genbrugspladsen på Industrivej 28 nu er lukket.

Genbrugspladserne har i helligdage og weekender åbent 10-18. I hverdage frem til oktober er åbningstiden 10-21.

Som noget helt nyt er der nu mulighed for at komme på genbrugspladsen døgnet rundt. Den nye genbrugsplads er nemlig inddelt i 2 separate pladser, som du kan læse mere om her på siden.

Den døgnåbne plads, som ligger bagerst på området, kommer du til via første afkørsel i den nye rundkørsel. Her kan du bl.a. aflevere dit haveaffald, jord, træ, fliser, beton og mursten hele døgnet! Det er også her, du kan være heldig at gøre et genbrugsfund til haven i form af fliser eller store sten. Der vil desuden i perioder være mulighed for at afhente kompost, når vi har det.

Den indre plads kommer du til via anden afkørsel i rundkørslen. Her kan du bl.a. komme af med pap, papir, metal, elektronik, farligt affald og ting & sager til direkte genbrug. Direkte genbrug sættes i vores nye "Grønne zone". 

En del af de ting og sager, du afleverer i Grøn zone, klargøres og sælges videre i vores nye genbrugsbutik, der ligger i forbindelse med den nye genbrugsplads. Vær opmærksom på, at genbrugsbutikken har andre åbningstider end genbrugspladsen. Se åbningstider her.

Find oversigt over genbrugspladsen her (åbnes i nyt vindue)

OBS. Der kan forekomme ændringer i oversigten. Det er en ny plads med midlertidig skiltning. Vi benytter opstartsfasen til at vurdere placering af materialer, så pladsen kommer til at fungere optimalt for dig som borger og i forhold til drift af pladsen. 

Pas på dig selv, de andre besøgende og medarbejderne på genbrugspladsen!

Vi skal stadig tage hensyn til hinanden af hensyn til risikoen for covid-19. Derfor har vi samlet et par gode råd til, hvordan du kommer sikkert og hurtigt rundt på genbrugspladsen.

  • Har du mulighed for det, så udnyt, at genbrugspladsen har åbent mange timer hver dag. Kom i hverdagene eller i ydertimerne, så er der mindst risiko for kø ved containerne.
  • Pak bil og trailer hjemmefra, så hver affaldstype er samlet
  • Brug sorteringsguiden til at få overblik over, hvilke containere de enkelte ting skal afleveres i
  • Vi opfordrer samtidig til at holde god afstand på pladsen og kom om muligt kun én person per bil.