Selvbetjening

Ny genbrugsplads på Nordre Kobbelvej

Den 1. april kl. 10 åbnede Fredericias nye genbrugsplads på Nordre Kobbelvej 9. Hos Affald & Genbrug har vi glædet os til at byde dig velkommen på en sprit ny og stor genbrugsplads. Det betyder også, at genbrugspladsen på Industrivej 28 nu er lukket.

Genbrugspladserne har i helligdage og weekender åbent 10-18. I hverdage frem til oktober er åbningstiden 10-21.

Som noget helt nyt er der nu mulighed for at komme på genbrugspladsen døgnet rundt. Den nye genbrugsplads er nemlig inddelt i 2 separate pladser, som du kan læse mere om her på siden.

Den døgnåbne plads, som ligger bagerst på området, kommer du til via første afkørsel i den nye rundkørsel. Her kan du bl.a. aflevere dit haveaffald, jord, træ, fliser, beton og mursten hele døgnet!

Den indre plads kommer du til via anden afkørsel i rundkørslen. Her kan du bl.a. komme af med pap, papir, metal, elektronik, farligt affald og ting & sager til direkte genbrug. Direkte genbrug sættes i vores nye "Grønne zone". 

En del af de ting og sager du afleverer i Grøn zone, klargøres og sælges videre i vores nye genbrugsbutik, når den snart åbner op for kunder. Butikken vil ligge i de flotte lokaler ved den nye genbrugsplads.

Find oversigt over genbrugspladsen her (åbnes i nyt vindue)

OBS. Der kan forekomme ændringer i oversigten. Det er en ny plads med midlertidig skiltning. Vi benytter opstartsfasen til at vurdere placering af materialer, så pladsen kommer til at fungere optimalt for dig som borger og i forhold til drift af pladsen. 

Det er desværre stadig med Covid-19 restriktioner, vi har åbnet den nye genbrugsplads. Selvom vi rigtig gerne vil vise den nye plads frem, håber vi, at I vil udnytte hele genbrugspladsens åbningstid. Kom i hverdagene eller ydertimerne, hvor der er mindst risiko for kø. 

Vi opfordrer samtidig til at holde god afstand på pladsen, pak traileren fornuftigt hjemmefra og kom om muligt kun én person per bil. Læs mere her om Covid-19 restriktionerne her.