Selvbetjening
Skoleklasse som kigger ned i en grøn container på genbrugspladsen

Skoletjeneste

I Fredericia Kommune vil vi gerne sætte fokus på undervisning. Derfor inviterer vi med glæde både skoleklasser, børnehaver, uddannelsesinstitutioner og andre interesserede med indenfor.

Lige nu holder vi pause med rundvisninger. Vi opdaterer siden her og Skoletjenesten, når vi igen åbner op for besøg. 

 

 

 

Børnehave besøg
Børnene får en rundvisning og ser, hvordan affaldet sorteres og pakkes. Vi snakker om, hvad affaldet kan blive til og hvorfor det er vigtigt at sortere. Hvis den flotte genbrugsbil er hjemme, så kan vi se den i funktion, og børnene kan få lov at sidde i førerkabinen. I skal sætte ca. 1 - 1½ time af til besøget. Det er muligt at spise medbragte madpakker i vores mødelokale, hvis det er ledigt på dagen.

Skolebesøg
Børnene får en rundvisning og ser, hvordan affaldet sorteres og pakkes. Vi snakker om, hvad affaldet kan blive til, og hvorfor det er vigtigt at sortere. I skal sætte ca. 1 - 1½ time af til besøget. Det er muligt at spise medbragte madpakker i vores mødelokale, hvis det er ledigt på dagen.

Sikkerhed
For at jeres besøg kan forløbe på en sikker og hensigtsmæssig måde, vil vi bede jer overholde følgende sikkerhedsregler:

  • Elektriske installationer og maskiner, ventiler og stikkontakter mv. må ikke berøres.
  • Alle besøgende følges ad i gruppen sammen med rundviseren.
  • Genbrugscentret og genbrugspladsen er arbejdspladser, hvor trucks og biler kører. Det er derfor vigtigt at orientere sig og holde øjenkontakt med chauffører i køretøjer.

Vi forventer desuden, at lærere, pædagoger og undervisere, der ledsager en klasse, deltager aktivt under opholdet og tager ansvaret for klassens færdsel og adfærd under besøget. For grupper med mere end 10 børn, i alderen under 12 år, skal der minimum være 2 voksne med på rundvisningen.