Genbrugsfund i genbrugsbutikken set oppe fra.

Genbrugsbutik

I vores genbrugsbutik på Nordre Kobbelvej 9 kan du finde masser af gode genbrugsfund - fra tøj og bøger til brugsting og cykler. Derudover holder vi løbende forskellige events, så følg med på vores Facebookside

Hver tirsdag og torsdag kl. 14.00-16.30 samt lørdag kl. 10.00-13.30 åbner vi desuden op for salg af møbler på vores lager gennem grøn zone på genbrugspladsen. 

Bemærk! Genbrugsbutikken har andre åbningstider end genbrugspladserne. Se åbningstider her.

Telefon til Genbrugsbutikken: tlf. 2510 5643

I genbrugsbutikken har vi også mange samarbejder. Se et udpluk af dem nedenfor  

På parkeringspladsen foran genbrugsbutikken finder du "Frede", som er et genbrugsområde, hvor borgere i Fredericia kan snuppe genbrugsting med hjem, helt gratis. 

Frede er åben i samme tidsrum som genbrugsbutikken. 

Tag ikke ting fra Frede med ind i butikken og husk stadig at bruge Grøn Zone, når du afleverer ting til genbrug.

Container beklædt med trælameller. På træet er et grønt skilt med teksten "Frede".


 

Skoler, daginstitutioner og dagplejere i Fredericia kan hente gratis genbrug i butikken. Til formålet har vi fået lavet et særligt "genbrugskort", som de skal fremvise ved kassen. Institutionerne henter blandt andet legetøj, effekter til teaterspil, porcelæn til lærerværelset mm.  

Borgere i en svær situation, der særligt har brug for en hjælpende hånd, kan gennem deres sagsbehandler ved Fredericia Kommune, få en rekvisition til genbrugsbutikken, så de gratis kan afhente de mest nødvendige ting til hjemmet. Det gælder fx møbler og service.  

Der bliver hver dag afleveret mange genbrugseffekter i vores grønne zone – mere end vi selv kan nå at afsætte. Derfor sender vi ugentligt store mængder genbrug videre til Fredericias andre genbrugsbutikker og støtter dermed butikkernes gode formål.  
 

Hos Affald & Genbrug vægter vi også socialt ansvar højt, og samarbejder med jobcentret om at afklare borgere i jobforløb.

Mand i gul vest står ved siden af hund, som snuser til en række sorte kufferter.

Til den årlige mønstringsprøve af Toldstyrelsens narkohunde i 2022, fik hundesnuderne snuset sig gennem kufferter, som er indsamlet og doneret af butikken.  

Foto er formidlet af Toldstyrelsen.