Selvbetjening
Genbrugspladsen flytter med vejvisning

Ny genbrugsplads åbner

24. marts 2021

Den 1. april kl. 10 åbner Fredericias nye genbrugsplads på Nordre Kobbelvej 9. Hos Affald & Genbrug glæder vi os til at byde dig velkommen på en sprit ny og stor genbrugsplads. Det betyder, at genbrugspladsen på Industrivej 28 har sidste åbningsdag den 31. marts.

Som noget helt nyt er der nu mulighed for at komme på genbrugspladsen døgnet rundt. Den nye genbrugsplads er nemlig inddelt i 2 separate pladser:

Den døgnåbne plads, som ligger bagerst på området kommer du til via første afkørsel i den nye rundkørsel. Her kan du bl.a. aflevere dit haveaffald, jord, fliser, beton og mursten hele døgnet!

Den indre plads kommer du til via anden afkørsel i rundkørslen. Her kan du bl.a. komme af med pap, papir, metal, elektronik, farligt affald og ting & sager til direkte genbrug. Direkte genbrug sættes i vores nye "Grønne zone".

I påsken/helligdage og weekend er åbningstiden 10-18, men hverdage frem til oktober er åbningstiden 10-21.

Læs mere om den nye plads her.

Det er desværre stadig med Covid-19 restriktioner, vi åbner den nye genbrugsplads. Selvom vi rigtig gerne vil vise den nye plads frem, håber vi, at I vil udnytte hele genbrugspladsens åbningstid. Kom i hverdagene eller ydertimerne, hvor der er mindst risiko for kø. 

Vi opfordrer samtidig til at holde god afstand på pladsen, pak traileren fornuftigt hjemmefra og kom om muligt kun én person per bil. Læs mere her om Covid-19 restriktionerne her.

Til nyhedsoversigten