Sølvpapir? Det er da helt passé!

12. april 2024

Vidste du, at Danmark er det land i Europa, der skaber absolut mest affald pr. indbygger – hele 845 kg. om året pr. person? Samtidig er vi det land i verden, der har det største forbrugsbaserede klimaaftryk. Hvis vi skal omstille os til et mere bæredygtigt samfund, kræver det blandt andet, at vi mindsker vores forbrug, bruger vores ting i længere tid, deler hvad vi kan med andre, køber brugte ting frem for nye ting og at vi reparerer vores ting, når de går i stykker. 

Derfor sætter vi hos Affald & Genbrug fokus på at droppe sølvpapir og andet engangsemballage i anledning af årets Klimahandledag d. 25. april 2024. Sølvpapir og engangsemballage udgør ofte unødvendigt affald, der belaster vores miljø og ressourcer. Ved at vælge mere bæredygtige alternativer som f.eks. en madkasse i plast og reducere vores brug af engangsmaterialer, kan vi sammen bidrage til en grønnere fremtid med mindre affald.

I hele uge 17 uddeler vi gratis madkasser, drikkedunke og plastbeholdere i genbrugsbutikken på Nordre Kobbelvej, som kan bruges igen og igen.

Til nyhedsoversigten